Red Roof Inn Hershey Bed Bug Reports

Recommended tips after hotel check-in:
1. Pick up the mattresses in the rooms and look under it. Check around the edges of the box springs.
2. Check under the box spring.
3. Lift up each headboard an lay it on the bed. Carefully inspect the hole where the headboard was lifted out of. Also, inspect all niches and corners of the headboard.
4. If you decide to stay in the hotel, do not put any clothes in dressers. Keep them in your luggage and your dirty clothes in plastic bags.



View the latest bed bug reports for Red Roof Inn Hershey, Hershey, PA below.

Red Roof Inn Hershey

1806 E Chocolate Ave
Hershey, PA - 17033
(717) 533-1234

Bedbugs Found



Did you find begbugs at this location? File a Bedbug Report Now
No description available

Bedbug Reviews

bedbug

bedbug

bedbug

bedbug

bedbug

Anonymous

ON THE EVENING OF SUNDAY 03/17/19 MY WIFE AND I CHECKED INTO THE RED ROOF INN (#401) AT 1806 E. CHOCOLATE AVE, HERSHEY, PA 17033. WE CHECKED IN AT 3PM ON THE NOSE, PLACED OUR BAG IN THE ROOM (103), FRESHENED UP AND LEFT FOR DINNER THEN A CONCERT AT THE GIANT CENTER, RETURNING AROUND 1130PM. WE ENTERED THE ROOM EXHAUSTED, SHOWERED AND WENT TO BE. AROUND 3-30AM, I WOKE AND FELT AN ITCH ON MY SIDE. I FELT SWELLING THAT WAS SIMILAR TO A BUG BITE AND I GOT THE “OH NO” THOUGHT BUT DIDN’T PANIC AS I DIDN’T WANT TO ALARM MY SLEEPING WIFE. I GOT OUT OF BED AND WENT TO THE BATHROOM WHERE I COULD TURN THE LIGHT ON AND LOOK AND SURE ENOUGH I HAD 2 BITES ON MY LEFT SIDE AND A THIRD ON MY RIGHT SIDE. AT THAT POINT MY SKIN WAS CRAWLING AND I TURNED THE LIGHTS ON, WOKE MY WIFE UP AND TOLD HER THAT WE WERE LEAVING. AT THIS POINT MOVED THE PILLOW AND I SAW SOMETHING SMALL AND BLACK CRAWL QUICKLY AROUND THE BACK OF THE MATTRESS. I GRABBED A ZIPLOC BAG I HAD FOR MY BAR OF SOAP, I PICKED THE MATTRESS UP AND WAS ABLE TO GRAB IT IN THE BAG. I CRUSHED HIM A LITTLE, SMEARING WHAT I BELIEVE TO BE MY OWN BLOOD ON THE SIDE OF THE SHEETS. WE GOT DRESSED (OUR CLOTHES WERE HUNG UP) AND BAGGED EVERYTHING IN A TRASH BAG. I PHOTOGRAPHED WHAT I COULD, WE LOADED THE CAR AND WERE OUT BEFORE 4AM. I RANG THE BELL AT THE LOBBY DOOR AND MADE CONTACT WITH THE ATTENDANT. I ADVISED HIM THAT I WANTED A REFUND AND SHOWED HIM THE BED BUG IN THE BAG. HE TRIED TO GET ME TO HAND IT TO HIM AND I REFUSED, I TOLD HIM TO JUST REFUND MY CARD. HE ADVISED THAT THERE ARE NO BED BUGS IN HIS HOTEL. I TOLD HIM I HAD BITES TO PROVE OTHERWISE AS WELL AS PHOTOS AND THE ACTUAL BUG. HE BECAME NASTY WITH ME AND I TOLD HIM FINE, BUT I WASN’T GOING TO LET ANYONE ELSE SUFFER AS I HAD. I WENT OUTSIDE AND BEGAN BANGING ON THE DOORS OF OTHER OCCUPIED ROOMS AND ADVISING THE OTHER GUESTS OF THE BUGS. HE BEGAN SCREAMING OUT THE DOOR (LOBBY WAS A SEPARATE BUILDING) THAT HE WAS GOING TO CALL THE POLICE ON ME, I TOLD HIM TO GO AHEAD. I FILED A COMPLAINT LATER THAT DAY (1:34PM) WITH THE CORPORATE OFFICE AFTER SITTING ON HOLD THE FIRST TIME FOR 9 MINUTES AND THE SECOND TIME FOR 15 MINUTES AND WAS TOLD THEY WOULD CONTACT ME WITHIN 48 HOURS WITH A RESOLUTION. THE FOLLOWING DAY, 03/19/19 AT 11:46AM I RECEIVED A RESPONSE DENYING EVERYTHING NOT FROM CORPORATE, BUT FROM THE MANAGER OF THAT LOCATION, AND I BELIEVE IT TO BE A TEMPLATE
  • Bedbugs Found
  • Requested Refund
Room Number:
103

03/28/19

File a report for:

Red Roof Inn Hershey

1806 E Chocolate Ave
Hershey, PA - 17033
(717) 533-1234

How to get rid of Bedbugs at home

If you find bedbugs in your home you should remove as much clutter and as many items as possible from your house. Replace all bedding and examine the box spring for bedbugs.



Customer support
(641) 715-3900 ext. 385854
bedbugreports@gmail.com
Connect with us



BedBugs
© 2024 | Privacy Policy
All Rights Reserved
Home | About | File a report